Nu är snart 2015 ett minne blott och vi blickar framåt mot 2016. Ett nytt år med nya utmaningar och SvCP kommer att fortsätta arbetet med att ge en röst åt alla som på något sätt påverkas av CP eller som har ett intresse för frågor kring cerebral pares.

Året som har gått har bjudit på en nytändning för vår förening då vi fick en styrelse som direkt högg i med att anordna Internationella CP-dagen den 7 oktober i Stockholm tillsammans med Libris förlag och Misa Kompetens. Både Jonas Gardell och Lena Helgesson var med, vilket gladde oss mycket. Jonas twittrade efteråt att han var mycket stolt över att ha blivit hedersmedlem i föreningen. Kul!

Efter Internationella CP-dagen mottog föreningen en donation på 5000 kr från en anonym givare och det tackar vi för! Pengarna kommer väl till pass inför CP-dagen 2016.

Under hösten fick föreningen en ny hemsida och den kommer fyllas med information om CP, så glöm inte att kika in med jämna mellanrum. Det är även här du kan bli medlem i föreningen eller köpa våra populära CP-armband för att stötta vårt arbete – hela behållningen går till föreningen.

Under julen hade vår CP-ambassadör Viktor Johansson en uppskattad julturné och samlade in drygt 8000 kr till föreningen via intäkter från hans skiva och sålda CP-armband. Fantastiskt!

Svenska CP-föreningen och styrelsen vill önska alla ett Gott nytt år och vi hoppas att ni är med oss även 2016.

Tillsammans kan vi göra underverk!