Då var det dags för golftävlingen Handikappslaget igen! För andra året i rad anordnar vår medlem Jörgen Smith arrangemanget där behållningen skänks till Svenska CP-föreningen. Förra året drog tävlingen in drygt 10 000 kr till föreningen, pengar som användes till att arrangera World CP Day Sweden 2016.

Golftävling till förmån för Svenska CP-föreningen

Jörgen Smith – stolt arrangör

Jörgen har en 6-årig dotter med cp-skada och brinner därför lite extra för Svenska CP-föreningen – vilket vi är jätteglada för. Jörgen är själv golfare och ofta med i olika välgörenhetstävlingar. Därför tänkte han att det kunde vara roligt med en tävling i syfte att sponsra föreningen och samtidigt lyfta diagnosen cerebral pares. En diagnos som syns och hörs allt för lite enligt Jörgen och vi håller med till fullo.

Namnet på tävlingen “Handikappslaget” hittade Jörgen på själv och det var givetvis med tanke på att golfare spelar efter ett eget “handikappsystem”. Han funderade på att använda ordet “CP” men tyckte ordet var för laddat för ändamålet. Tyvärr används CP allt för ofta i helt fel sammanhang och det är en av föreningens hjärtefrågor.

Med som sponsor för Handikappslaget finns även företaget MayDay Aid som medverkar under dagen, dels som funktionärer och dels som utställare av lite hjälpmedel. Ta kontakt med MayDay Aid direkt om ni har särskilda önskemål kring det.

Vi säger även stort tack till Gul PR som hjälper oss att sprida Handikappslaget i sociala medier.

Stora lyckönskningar till alla

deltagare i Handikappslaget 2017. 

 

Golftävling till förmån för Svenska CP-föreningen

Golftävling till förmån för Svenska CP-föreningen Golftävling till förmån för Svenska CP-föreningen