För fjärde året i rad firar vi World CP Day eller Internationella CP-dagen i Sverige! Föreningen uppmärksammade den här dagen första gången 2012 och varje år sedan dess har vi försökt lyfta den på olika sätt i sociala medier. I år kommer vi, förutom att vara aktiva i sociala medier, även hålla till på Radisson Blu Royal Park i Solna.

Vi är så glada för att vi kan presentera Jonas Gardell, Lena Helgesson, Emelie Felderman, Erik Nyström och Natalie Chanise Ahlgren som föreläsare och vår egen CP-ambassadör Viktor Johansson som spelar sin musik. Vi hoppas att dagen ska bjuda på många trevliga möten och hjälpa oss att sprida budskapet om hur viktigt det är att vi vågar prata om CP!

Föreläsningarna är gratis men antalet platser är begränsade så det är först till kvarn! Välkomna!

Ladda ner inbjudan som PDF här

Tack vare ett samarbete med Libris förlagoch Misa AB kan vi göra vår debut i det offentliga rummet riktigt rejält. Ska det vara så ska de vara ordentligt – eller hur?

I över 50 länder firas World CP Day (WCPD) den första onsdagen i oktober varje år och alla arbetar för samma mål – att lyfta diagnosen CP. Att synliggöra dem som lever med cp-skador och på så vis förbättra livsvillkoren för dem som behöver det allra mest.

Mer information om WCPD: www.worldcpday.org