Om ni skulle ha missat det så har Svenska CP-föreningen en ambassadör, nämligen artisten Viktor Johansson, som också är pappa till en kille med en cp-skada. Han är nu ute på den rikstäckande julkonsertturnén Änglaljus, med bland andra Sofia Källgren och tenoren John Kluge.

Viktor har precis spelat in en julskiva som han säljer till förmån för Svenska CP-föreningen! Skivan heter ”Julefrid” och innehåller fem jullåtar med stämningsfulla, nyskrivna arrangemang för stråkkvartett, piano och sång. Det blandas traditionella julsånger med moderna klassiker och även hans egna jullåt – Julefrid finns med som titelspår. Skivan finns endast i fysiska exemplar och kan lättast köpas via hans hemsida – www.viktorjohansson.com

IMG_9429

Viktor säger själv att han är väldigt stolt över att vara ambassadör för Svenska CP-föreningen, och vi är minst lika glada över att han vill vara ambassadör för oss! Kanske kan denna skiva vara ett julklappstips till assistenter eller familjemedlemmar? Fin julmusik och ett gott ändamål i samma julklapp! Dela gärna vidare!